با درود گربه نر عقیم به طور مداوم گربه نر عقیم دیگر را گاز می گیرد مانند حالت جفت گیری چرا با سپاس فراوان

سلام وقت بخیر

باید در مرحله اول محیط رو براشون غنی کنید
مثلا حداقل باید ۳ تا ظرف خاک داشته باشند و ۳ یا ۴ تا ظرف آب
اسباب بازی های مختلف براشون بگیرید و باهاشون بازی کنید
اسکرچر های مقاوم و مستحکم بگیرید
اگر نشد باید دارو بگیرند
اگر باز هم نشد باید از هم جدا شوند

4/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر من یه بچه گربه که مادر نداشت رو آوردم خونه و چند روزه که بهش شیرخشک مخصوص گربه میدم ولی اسهال ... سلام وقت بخیر باید معاینه و بررسی بیشتر صورت بگیرد امکان داره شیر خشک مصرفی بهش نساخته امکان داره دچار ...
سلام وقت بخیر ۵ روز پیش دوتا بچه گربه توی زیرزمین خونمون پیدا کردم واین چند روز بهشون با سرنگ شیر پاستوریزه ... سلام وقت بخیر بچه گربه به کاهش قند خون و دمای بدن حساس هستن این دو مورد رو رعایت بفرمایید مقداری شربت با ...
سلام شبتون بخیر خسته نباشید ما هفته پیش از یه ماسافرت برگشتیم و توی حیاط سه تا گربه پیدا کردیم فکر میکنم دوتا ... سلام وقت بخیر از حدود ۳ هفتگی دستشویی رو یاد میگیرن حتما براشون چند ظرف خاک تهیه بشه و با ماساژ مقعد و ناحیه ...
سلام من ی بچه گربه گرفتم هنوز دندون هاش در نیومده فک کنم کلا ی هفته از تولدش گذشته باشه امروز رو دستم بوده بعد ... سلام وقت بخیر، مشکلی نیست. شستن دست ها با صابون کفایت میکنه