باسلام گربه ی من زایمان کرده،حدودا۴ساعته ولی سمت بچه هاش اصلانمیره وشیرهم بهشون نمیده راه حل چیه؟بچه هاش تاصبح اذیت نمیشن از گرسنگی؟؟

سلام وقت بخیر

چرا باید حتما بچه هار‌و لیس بزنه و شیر بده
سعی کنین دهان بچه هارا به نوک پستان مادر بگیرید
انقدر این کار را تکرار کنین تا پستان مادر را بگیرن

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر من یه گربه dsh توی حیاط مون هست بهش غذا میدم و دیگه جایی نرفته یکسال خورده ایه نر هست چندروز ساکت ... سلام وقت بخیر یکی از بیماری های ویروسی تنفسی گربه سانان رو گربه روزانه هر ۶ ساعت دهان باید با دهان شویه کارهگزیدین ...
سلام گربه‌م ۷ روزشه از صبح خیلی تند تند نفس میکشه و حتا آب بهش میدم درمیاره از دهنش و نمیتونه راه بره چیکارش ... سلام وقت بخیر ممکنه مایعات وارد ریه اش شده باشند استرس بهش وارد نکنید که بخواد بیشتر نفس نفس بزنه در اولین ...
سلام خداقوت بچه ی گربمون 2ماهشه هیستمپری گرفته. چهار روز ویال دگزا و سفازولین به اندازه ی 4میل تزریق کردم و ... سلام و وقت بخیر، دارو های اشتباه میتونه باعث بشه. حتما به دامپزشک مراجعه کنید
سلام من دو تا بچه گربه رو از شیر خواری آوردم پیش خودم الان تقریبا ۴ ماهشونه خونمون یه حیاط خیلی بزرگ داره مامانم ... سلام وقت بخیر اگر شرایط نگه داری داخل منزل را داشته باشین برای بچه گربه ها خیلی بهتر هست و احتمال درگیری ...