باسلام ببخشید من یه جفت عروس هلندی دارم (نر و ماده)سن نر ۶ماهه و سن ماده۴ماهه هست امروز که به راه رفتن ماده دقت کردم دیدم لنگ میزنه و یکی از پاهاش رو بلند میکنه و وزنش رو میندازه روی اون یکی پاش (ما خیلی کم از قفس میاریمشون بیرون و مکان زندگیشون هم داخل ساختمون هست و کولر هم همیشه روشنه براشون اگه میشه لطفاً راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر، احتمال ضرب دیدگی در اثر برخورد با اشیاء پیرامون مطرح است، اگر لنگش و عدم وزن گیری ادامه داشت، احتمال آسیب جدی‌تر مطرحدبوده و حتما به دامپزشکی مراجعه کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
مرغ من سرش به شکل بدی لای میله های قفس گیر کرده بود بعد از اینکه از اون حالت نجاتش دادم سرپا وایمیسته به شکل ... سلام وقت بخیر، بی اشتهایی و تعادل نامناسب پرنده به خاطر آسیب وارده به سر می باشد، بهتر است دامپزشک پرندگان ...
سلام وقتتون بخیر من یه جوجه اردک دارم دیروز قفسش از ۱.۵ متری افتاد ،دیروز مشکلی نداشت اما امروز یکم لنگ میزنه ... سلام وقت بخیر، احتمالا در اثر افتادن قفس، پا دچار ضرب دیدگی شده و بهتره توسط دامپزشک معاینه و بهدجهت شکستگی ...
سلام من یک مرغ مینای ۳ ساله دارم الان ۳ روزه که خیلی بی حاله همش کف قفس و اینور اونور میشینه و دهنش مداوم بازه ... سلام وقت بخیر احتمالا یک مشکل یا بیماری تنفسی مطرح می‌باشد. توصیه به مراجعه حضوری و معاینه بالینی می‌ش ...
با سلام . یک عروس هلندی ۳ روزه گرفتم برای اینکه جفت شه با عروس دیگم ولی اینی که تازه گرفتم مدفوعش زرد و آبکیه ... سلام وقت بخیر قطعا پرنده تازه خریداری شده باید تا ۱۴ روز مجزا و در قرنطینه باشد، فعلا از داروخانه دامپزشکی ...