باسلام، من بچه خرگوش گرفتم بهش غذا کاهو می دهم اما من ندیدیم تا به حال دستشویی کنه الان یک روز به نظر من دستشویی نکرده چی کار کنم

سلام وقت بخیر، غذای خرگوش یونجه هست و‌ دادن اینگونه غذا باعث انسداد در سکوم خرگوش میشه و‌ با توجه به اینکه دفع نداشته سریعا به دامپزشک مراجعه کنید.

3.7/5 - (4 امتیاز)
سلام من یک خرگوش دارم تازه گرفتمش میخواستم بدونم باید کناره هاي چشم خرگوشم را تمیز کنم؟ سلام، خیر نیازی نیست
سلام وقت بخیر. یه دونه خرگوش ۴ماهه دارم که خیلی لاغره چی براش خوبه بخوره؟ پلت پروئین براش گرفتیم اما نمیدونم ... سلام وقت بخیر یونجه شربت کلسیم
سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی ... سلام وقت بخیر پوست اندازی یک روند نرمال هست در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه
سلام خرگوشم دیروز زایمان کرد و بعد بی حال شد و ادرارشم خونی شده و نمیتونه به بچه ها شیر بده میخوام ببینم میتونم ... سلام وقت بخیر به مادر شربت کلسیم بدین خرگوش ها رو‌ با اتصال به سینه مادر وادار به خوردن شیر کنید در غیر ...