اردک سِنش یک ماهه ، شکلات خورده و بی حال شده ، نمیدونم چیکار کنم حالش داره بد تر میشه لطفا راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر، کافئین و تئوبرومین موجود در شکلات برای پرنده مضر و خطرناک می‌باشد. حتما به دامپزشکی مراجعه شود.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید من یه جوجه مرغ سه هفته ای دارم که بعصی وقتا یه چشمش چسبیده به هم و انگاری باز نمیشه باید با ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیری ویروسی دارد که باعث التهاب و ترشح در صورت و چشم شده و بهتر است توسط دامپزشک ...
سلام من عروس هلندی دارم که الان استفراغ میکنه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، استفراغ یک نشانه از یک عفونت گوارشی یا مسمومیت می‌باشد. حتما به دامپزشک پرندگان مراجعه شو ...
سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی ... سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو ...
سلام من داشتم پرده رو می کشیدم حواسم نبود پرنده روی پرده بو پاش بین چیز فلزی پرده گیر کرد فقط پاشو لیس می زنه ... سلام وقت بخیر، اگر زخم و خونریزی ندارد و روی پا وزن می‌گیرد، یک ضرب دیدگی می‌باشد ولی اگر وزن گیری نداره و ...