آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد

سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر

4.3/5 - (3 امتیاز)
سلام خسته نباشید.گربه من ۱سال و ۶ ماهه است و نره. گاهی اوقات گاز دردناکی میگیره.میخواستم بدونم بخاطر عقیم نکردنش ... سلام وقت بخیر معمولا گاز گرفتن رفتاری هست و گربه احساس شکار میکند اما اگر پرخاشگر شده و تمایل به گریز از ...
سلام وقتتون بخير سگ من توله ٢ماهه هست امروز بهش استخوان دادم بازي كنه سر استخوانه خورده الان نيم ساعتي شده ... سلام وقت بخیر اگر در ۲۴ساعت آینده علایمی از استفراغ و بی اشتهایی دیدید حتما به دامپزشک مراجعه نمایید و عکس ...
سلام من یه گربه پیدا کردم خیلی کوچولو هستش و من شیر بدون لاکتز یا شیر خشک مخصوص گربه ندارن و اصلا برام دردسترس ... سلام وقت بخیر نیازی به رقیق کردن نداره شیر کم چرب بدون لاکتوز هم خوبه به شرطی که بهش حساسیت. و اسهال و استفراغ ...
سلام خسته نباشید یه توله ژرمن ۶ ماهه دارم که پند وقتی بود پای عقب مشکل داشت و توی هم می‌پیچید عکس انداختم ارتوپد ... سلام وقت بخیر مشکل دیسپلازی با دارو های غضروف ساز بهبود چندانی پیدا نمی‌کند وبا توجه به شدت اون ، دامپزشک ...