آیا برنج برای پرندهگان خوب است

سلام وقت بخیر

برنج میزان کربوهیدرات و نشاسته بالایی دارد لذا در درازمدت موحب افزایش وزن، کبد چرب و چاقی می‌شود، از این رو بطور محدود قابل استفاده است، همچنین برنج قهوه‌ای نسبت به برنج سفید مناسب‌تر است و باید بدون نمک و روغن باشد.

1/5 - (1 امتیاز)
عروس هلندی من از روی تخت هل تند خورد افتاد الان پای سمت چپش لنگ میزنه چیکار باید بکنم؟ پاش شکسته؟ سلام وقت بخیر، اگر عروس هلندی شما راه میرود، احتمال ضرب دیدگی و کوفتگی بیشتر مطرح است ولی اگر روی پای مجروح ...
سلام بنده یک عروس هلندی دارم که ۸ ماهش بود که خریداری کردم و از بلندی افتاد و یکی از شاه پراش کنده شد (همراه ... سلام وقت بخیر شاه‌پر آسیب دیده را توسط باند و تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه به مدت چند روز پانسمان ...
با سلام خسته نباشید ببخشید عروس هلندی من ۱۴ روزشه و رنگ انگشت پاش تغییر کرده و باهاش به سمت جلو خم شده و باهاش ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات، احتمال آسیب یا مشکل در اندام‌های پا مطرح می‌باشد. جهت معاینه دقیق تر به ...
عروس هلندی دارم از بچگی پای سمت چپش کجه راهکاری دارید که پاش خوب شه یا بهتر بشه؟ سلام وقت بخیر برای ارائه راهکار، در اولویت باید پرنده معاینه شود و عکس رادیولوژی انجام شود، سپس با توجه ...