آیا اگه اردک ۳-۴ماهه زمان تمیزکردن پرهاش با منقار چندتا پر بریزه نرماله و مشکلی نیست؟

سلام وقت بخیر، پرآرایی در همه پرنده ها وجود داره و نشانه سلامت و حال خوب پرنده هستش.معمولا در طول پروسه پرآرایی مثل انسان که شانه به مو میکشد و تارهای موی از بین رفته دچار ریزش بشه، در پرنده ها هم ممکنه تعدادی پر البته معدود و انگشت شمار از بافت بدن جدا بشه، اگر حجم پرها زیاد و الگوی ریزش هم به صورت کانونی در یک ناحیه مثل سکه باشه احتمالات دیگری هم مثل بیماری های پوستی یا برخی از مسمومیت ها که در پرندگان آبزی مثل اردک و غاز و امثال اینها مشاهده میشه.

4.1/5 - (7 امتیاز)
سلام ببخشید یک پرنده از خانواده کلاغ که کوچیک هم هست تو خونه مون اومده بالش زخمیه و انگار شکسته امکان بردنش ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده مطرح شده مرغ مینا یا زاغ می‌باشد. متاسفانه بدون مراجعه به دامپزشکی ممکن است ...
سلام خسته نباشید ، بلدرچین من اسهال‌ های کفی داره و خیلیم عصبیه توانایی بردنش به دامپزشکی رو الان ندارم میشه ... سلام وقت بخیر، احتمالا یک عفونت گوارشی باشد، از داروخانه دامپزشکی یک آنتی بیوتیک برای عفونت‌های گوارشی تهیه ...
پرنده ای که توی چسب موش گیر کرده و پراش بهم چسبیدن و پرای پشتش هم کنده شدن و نمیتونه پرواز کنه چحوری بتونیم ... سلام وقت بخیر از پنبه آغشته به الکل بدون بود استفاده کنید و قطعا پرها را با دستمال کامل خشک کنید.
عروس هلندی دارم از بچگی پای سمت چپش کجه راهکاری دارید که پاش خوب شه یا بهتر بشه؟ سلام وقت بخیر برای ارائه راهکار، در اولویت باید پرنده معاینه شود و عکس رادیولوژی انجام شود، سپس با توجه ...