تماس تلفنی با بیمارستان دامپزشکی مرکزی تهران
انتخاب زبان :
Phone call to the Central Veterinary Hospital
Select language
Central Veterinary Hospital of Tehran

تصویربردرای تشخیصی

بیمارستان دامپزشکی مرکزی

بیمارستان دامپزشکی مرکزی، اولین مرکز درمانی بخش خصوصی ایران می باشد که مجهز به دستگاه رادیوگرافی DR (رادیوگرافی دیجیتال) شده است. از جمله مزایای این دستگاه می توان به برخورد حداقل اشعه به حیوان، حذف زمان انتظار جهت ظهور و ثبوت فیلم و نیز دقت و وضوح بسیار بالا اشاره کرد. در این بخش تمامی استانداردهای مورد نظر سازمان انرژی اتمی جهت حفاظت در برابر اشعه اجرا گردیده و هیچگونه خطری مراجعین را به لحاظ نشت اشعه تهدید نمی کند. بیمارستان دامپزشکی مرکزی با بهره گیری از بهترین و مدرن ترین تجهیزات اولتراسونوگرافی گامی بزرگ در راستای تشخیص دقیق بیماریهای حیوانات خانگی برداشته است. همچنین در این بخش در صورت نیاز اقدام به نمونه برداری از ضایعات با هدایت سونوگرافی می شود. کلیه خدمات این بخش توسط متخصصین تصویربرداری تشخیصی ارایه میگردد. این بخش با استفاده از متخصصین با تجربه تصویربرداری ارائه دهنده خدمات زیر می باشد:
  • رادیو گرافی اندام های حرکتی
  • رادیوگرافی ساده از شکم و قفسه صدری
  • رادیوگرافی با ماده حاجب از دستگاه گوارش
  • سیتروگرافی مثبت و منفی
  • IVP
  • میلوگرافی
  • رادیوگرافی فک ودندان
  • تشخیص آبستنی، تخمین تعداد جنین و سن آنها
تصویربردرای تشخیصی

بیمارستان دامپزشکی مرکزی تهران

دکتر امیرعلی رئیسی متخصص رادیولوژی از دانشگاه علوم و تحقیقات
دکتر حمیدرضا طاهری متخصص رادیولوژی از دانشگاه علوم تحقیقات
دکتر فرزاد یزدی متخصص رادیولوژی از دانشگاه علوم تحقیقات

تصویربرداری یکی از بخش های تشخیصی مهم در بیمارستان های دامپزشکی می باشد و در بسیاری موارد دکتر معالج بدون کمک گیری از تصاویر رادیوگرافی و یا سونوگرافی نمی تواند به تشخیص نهایی برسد.

بیمارستان دامپزشکی مرکزی تهران با تجهیز این بخش به پیشرفته ترین دستگاه ها همه روزه از ساعت 9 صبح لغایت 10 شب پذیرای دوستان کوچک شما می باشد. همچنین در ساعاتی غیر از ساعات اعلامی، متخصصین بیمارستان آنکال بوده و با تشخیص ضرورت انجام تصویربرداری در کمترین زمان خود را بی بیمارستان می رسانند.

یکی از ویژگی های این بخش وجود سیستم PACS می باشد که امکان دسترسی به تصاویر را برای دامپزشکان محترم در اقصی نقاط کشور با استفاده از اینترنت فراهم می آورد و سرپرست بیمار می تواند با سایر همکاران محترم نیز در مورد شرایط بیمار خود به راحتی مشورت نماید.

ما در این بخش خدمات گوناگونی ارائه می نماییم که از آن ها میتوان به موارد زیر اشاره داشت:

1.رادیوگرافی

کلیه تکنیک های رادیوگرافی روتین و غیر روتین همه روزه در بیمارستان انجام می پذیرند. همچنین امکان رادیوگرافی با ماده حاجب (رادیوگرافی رنگی)، دبل کنتراست و فیستول گرافی در مرکز ما محیاست.

2.سونوگرافی

در مورد کلیه اندام های داخل شکم قابل انجام است. همچنین سونوگرافی کالرداپلر(سونوگرافی رنگی) در مورد شریان ها و وریدهای اندام ها نیز انجام می پذیرد. یکی دیگر از خدماتی که در این بخش انجام می پذیرد خدمات اینترونشنال (مداخله ای) نظیر اخذ بیوپسی یا تزریق داخل توده ای با هدایت سونوگرافی است.

از آنجا که اشعه ایکس می تواند برای پرسنل و مراجعین خطراتی ایجاد نماید، بیمارستان مرکزی تهران کلیه وسائل حفاظت فردی مورد نیاز جهت جلوگیری از این مهم را در بخش تصویربرداری مهیا نموده است و فعالیت این بخش تحت نظارت دائمی اداره حفاظت در برابر اشعه سازمان انرژی اتمی کشور بوده و همواره آزمون های روزیمتری را با بالاترین سطح ایمنی پشت سر گذاشته است.

ویدئوهای بخش

هیچ ویدئویی وجود نداره

سوالات متداول

بخش تصویر برداری تخصصی شامل چه قسمت هایی هست؟
رادیولوژی- سونوگرافی – اکوکاردیوگرافی -سی تی اسکن- ام آرای
درزمان تهیه رادیوگراف به چه نکاتی باید توجه کرد؟
ورود افراد زیر 18 سال به جهت اینکه صفحات رشد در استخوانها باز است و همچنین خانمهای باردار ممنوع می باشد. میزان دوز اشعهء تابشی به بیمار- تابش اشعهء منطقه مورد نظر(لازم به تابش اشعهء به تمام بدن بیمار نمی باشد.) افرادی که جهت مقید کردن حیوان در اتاق اشعهء حاضر می شوند باید لباس سربی بر تن کنند و در معرض مستقیم اشعهء قرار نگیرند
تفاوت تصویربرداری در رادیولوژی و سونوگرافی در چیست؟
مبنای تهیهء تصویر جزوء امواج رادیویی و بدون خطر است اما اشعهء x جزوء امواج یونیزه کننده است و درحین کاربا این سیستم، باید تمام اصول ایمنی رعایت شود . در رادیولوژی تابش اشعه x بر بدن بیمار می باشد و درسونگرافی،مبنای تهیهء تصویر،تابش امواج فراصوت است. امواج فراصوت استفاده می شود .
مراحل آماده سازی رادیولوژی و سونوگرافی را توضیح دهید؟
درمورد رادیولوژی به جهت اینکه اشعهء x قدرت نفوذ بالایی دارد، نیاز به آماده سازی خاصی ندار،فقط باید دقت کنیم که اگر لباس بر تن بیمار است خارج شود،هیچ جسم خارجی بر بدن نباشد چون ممکن است به عنوان ساختار های غیر واقعی (آرتیفکت) تلقی شود همچنین، باید سطح بدن بیمار برسی شود که جسم خارجی همچون قعات مدفوع و چوب و سنگ و…. در لابلای پشم ها نباشه. در ادامه باید دقت شود که پوزیشن دهی درستی داده شود و حداقل 2 نما تصویر تهیهء کنیم (رخ و نیم رخ) البته به صلاح دید، متخصص رادیولوژی ممکن است نیاز به تعداد بیشتری رادیوگراف جهت رسیدن به نتشخیص نهایی باشه . در اولتراسونوگرافی از امواج رادیویی(فراصوت) استفاده میشود که امواجی بی طر هستند اما قدرت نفوإ بالایی ندارند و لذا جهت انجام سونوگرافی باید موضع مورد نظر شیو شود (موهای آن منطقه زده شود) همچنین از ژل های مخصوص سونوگرافی استفاده می شود تا سر پراب کاملا بر سطح پوسن بچسبد و تصویر باکیفیتی ایجاد شود.