آخرين اخبار و رويداد ها

14 مهر رو ملی دامپزشکی مبارک 14 مهر رو ملی دامپزشکی مبارک "عاشق حیوانات باشید و به دامپزشکان اعتماد کنید، آنها درد حیوانات بی زبان را می فهمند."
برگزاری جلسات مشاوره و کارگاه های آموزش صاحبان سگ برگزاری جلسات مشاوره و کارگاه های آموزش صاحبان سگ   جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین وقت لطفا با پذیرش بیمارستان تماس حاصل فرمایید.  021-22047257
سال نو مبارک سال نو مبارک سال نو مبارک   بيمارستان دامپزشكي مركزي سال خوبي رو براي همه شما دوستان و همراهان عزيزمون آرزو داره. در هر ساعتي...
سوم مارس روز جهانی حیات وحش سوم مارس روز جهانی حیات وحش سوم مارس روز جهانی حیات وحش

امروز طی نشست خبری که در پارک چمران کرج و با حضور مدیر کل محترم حفاظت محیط زیست البرز، رئیس بیمارستان دامپزشکی مرکزی و جمعی از مسئولان محیط زیست البرز برگزار شد، خاتمه روند درمانی خرس مصدوم که در آبان ماه بدلیل تصادف با خودرو دچار آسیب جدی شده بود اعلام گردید.

این حیوان ارزشمند جهت آماده سازی برای رها سازی می بایست دوره بازپروری خود را پشت سر گذاشته و با گرم تر شدن هوا به دامان طبیعت بازگردد.

شما اینجا هستید: صفحه نخست خبر خاتمه روند درمان خرس مصدوم جاده چالوس (امید البرز)