آشنایی با بخش آرایش و شستشوی بیمارستان دامپزشکی مرکزی

با توجه به رسالت بیمارستان دامپزشکی مرکزی که فراهم آوردن سلامت وارتقای سطح کیفی زندگی حیوانات خانگی کشورمی باشد بخش آرایش و شستشوی بیمارستان نیز از بدو تاسیس بیمارستان راه اندازی گردید.

این بخش در محیطی اختصاصی با رنگ بندی شاد و تهویه مناسب همچنین بر روی میز اختصاصی که بدین منظور طراحی و ساخته شده است به ارائه خدمات می پردازد.

سطح میزوکلیه وسایل آرایش قبل و بعد از ورود دلبند شما ضد عفونی و انجام آرایش توسط فردی ماهر و با تجربه و به مدل دلخواه شما انجام می پذیرد.

شستشوی حیوان با استفاده از بهترین شامپوها و در صورت تمایل در حضور مالک حیوان انجام شده و خشک کردن حیوان با حوله های مخصوص و اتوکلاو شده صورت میگیرد.

استفاده از سرویسهای این بخش همه روزه امکان پذیر است لذا جهت به حداقل رساندن زمان انتظار میبایست پیش از مراجعه به صورت تلفنی وقت خود را رزرو نمائید.

شما اینجا هستید: صفحه نخست بخش ها آرايشگاه و شست و شو