خلاصه ای از اولین همایش سالانه انکولوژی بیمارستان دامپزشکی مرکزی

امروز شاهد برگزاری " اولین همایش سالانه انکولوژی بیمارستان دامپزشکی مرکزی" بودیم. این مراسم، نخستین همایش علمی دامپزشکی کشور بود که توسط یک بیمارستان حیوانات خانگی برگزار می گردید. همچنین اولین همایشی بود که در دامپزشکی به صورت اختصاصی به موضوع سرطان می پرداخت
استقبال قابل توجهی از همایش انجام پذیرفت و سخنرانیهای بسیار کاربردی و جذابی در آن ارائه شد.
بیمارستان مرکزی برخود می بالد که دارای اعضایی است که جهت برگزاری مناسبتهای علمی، داوطلبند و از هر امکانی جهت آموختن بهره می برند.
همچنین اعضاء بیمارستان وظیفه خود می دانند از یکایک سخنرانان، مدعوین و مهمانانی که وقت گرانمایه خود را به این همایش اختصاص دادند، صمیمانه قدردانی نماید.

جهت مشاهده ویدیو این مراسم روی لینک کلیک نمایید.https://www.aparat.com/v/RemIv

شما اینجا هستید: صفحه نخست اخبار خلاصه ای از اولین همایش سالانه انکولوژی بیمارستان دامپزشکی مرکزی