بیمارستان مرکزی برخود می بالد که گام در مسیرهایی می گذارد که در بسیاری موارد تا پیش از این در کشور پیموده نشده است. از جمله این موارد ورود به حیطه جراحیهای مغز بوده است که به عنوان اولین مرکز بیمارستانی در دامپزشکی کشور تا کنون به بیماران قابل توجهی خدمات ارزشمندی ارائه شده است که قصد داریم به زودی گزارشی از آنها ارائه نمائیم. همانگونه که مستحضرید بسیاری از وسایل جراحی مغز بسیار گران و بعضا در داخل کشور غیرقابل تهیه می باشند، اما این محدودیت، مانعی برای پیشبرد اهداف برنامه ریزی شده بیمارستان نبوده اند و بسیاری از این وسایل و ابزارآلات توسط پرسنل بیمارستان طراحی و ساخته شده اند که در نوع خود پیشرفتی بینظیر محسوب می شوند. همچنین تاکنون اقدامات منحصر به فردی با همکاری مراکز معتبر علمی داخل و خارج از کشور در زمینه کاشت الکترودهای ثبتی تک کاناله و صدکاناله در مغز انجام پذیرفته که می تواند در درمان کوری بامنشاء مغز در حیوانات و انسانها بسیار موثر باشد.
تصاویر مربوط به این پست مربوط به جراحی کارگذاری الکترود صدکاناله در مغز توسط دکتر امید مرادی، دکتر محمد ابرکار و دکتر کیوان خجسته است که برای اولین بار در دامپزشکی کشور با موفقیت انجام پذیرفته است.

شما اینجا هستید: صفحه نخست اخبار جراحی کارگذاری الکترود صدکاناله در مغز توسط دکتر امید مرادی، دکتر محمد ابرکار و دکتر کیوان خجسته برای اولین بار در کشور