بسیاری از بیماریهای چشم نیاز به مداخله جراحی دارند، این جراحی ها نیازمند به دانش روز،ابزار مخصوص و تجربه بالا می باشند.

بیمارستان دامپزشکی مرکزی به اطلاع می رساند کلیه جراحی های مربوط به اختلال پلک، مجرای اشکی، ملتحمه، قرنیه و پلک سوم با بالاترین کیفیت در این مرکز انجام می پذیرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۲۲۰۴۷۲۵۷ تماس حاصل فرمایید.

شما اینجا هستید: صفحه نخست اخبار انجام کلیه جراحی های مربوط به اختلال پلک، مجرای اشکی، ملتحمه، قرنیه و پلک سوم در سگ و گربه با بالاترین کیفیت در بیمارستان دامپزشکی مرکزی