توله خرس تصادفی جاده چالوس در بیمارستان دامپزشکی مرکزی

دامپزشک معالج توله خرس جاده چالوس خبر داد:

حال عمومی توله خرس تصادفی جاده چالوس رضایت‌بخش نیست

۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۷

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بامداد امروز یک توله خرس قهوه‌ای در محور چالوس-کرج در محدوده گرماب استان البرز بر اثر برخورد با یک خودروی زانتیا به شدت دچار آسیب شده و برای معاینه و درمان به بیمارستان مرکزی دامپزشکی در تهران منتقل شد.

امید مرادی، جراح دامپزشک با بیان اینکه حال عمومی این توله خرس چندان رضایت‌بخش نیست به تسنیم می‌گوید: پس از انجام رادیوگرافی به جز شکستگی‌هایی جزئی در جمجمه، شکستگی دیگری در سایر نقاط بدن این حیوان مشاهده نشد. اما به منظور تشخیص خونریزی‌ داخلی احتمالی، این توله خرس دقایقی پیش برای انجام سی‌تی‌اسکن به دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران منتقل شد که نتیجه سی‌تی‌اسکن تا ساعاتی دیگر اعلام خواهد شد.

شما اینجا هستید: صفحه نخست اخبار توله خرس تصادفی جاده چالوس در بیمارستان دامپزشکی مرکزی