روز جهانی آگاه سازی در موردکرکس ها

اولین شنبه در ماه سپتامبر هر سال مصادف است با روز جهانی آگاه سازی در مورد کرکس ها، علت انتصاب این روز به این نام، کاهش قابل توجه تعداد این پرنده و روند رو به افزایش انقراض آنها است.

کرکس یا لاشخور یا دال از خانواده پرندگان شکاری است که نقشی تاثیر گذار در زندگی بشر دارد.

هم اکنون کرکس جزو پرندگان حمایت شده ایران است و در فهرست قرمز انجمن بین المللی حفاظت از طبیعت IUCN در رده پرندگان آسیب پذیر قرار دارد.

روز جهانی آگاه سازی درباره کرکس بیمارستان دامپزشکی مرکزی  مفتخر است با طراحی، ساخت و کار گذاری پروتز منقار برای کرکسی که منقار خود را طی نزاع از دست داده بود کمک شایانی جهت حفظ این پرنده ارزشمند داشته و بخشی از وظیفه خود را در قبال حیات وحش ارزشمند کشور انجام داده باشد.

شما اینجا هستید: صفحه نخست اخبار روز جهانی آگاه سازی در موردکرکس ها